Ο Γερούν Ράουβερντινκ στάθηκε στη βοήθεια που θα δώσουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο ματς του ΣΕΦ.

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου δεν τα κατάφερε στον πρώτο τελικό με τη Ραβένα στην Ιταλία. Όλα θα κριθούν στο δεύτερο ματς στο ΣΕΦ. Κι εκεί θα παίξει μπάλα ο λαός του Θρύλου. Αυτό τόνισε και ο Γερούν Ράουβερντινκ.

Με τον Ολλανδό ακραίο να αναφέρει: «Στο πρώτο και το τέταρτο σετ κάναμε λάθη σε πολύ κρίσιμα σημεία. Θα ήταν σημαντικό να κάνουμε το 2-2, αλλά κάναμε τρία μεγάλα λάθη μετά το 20-22, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ της Ραβέννα. Σκεφτόμαστε πλέον την ρεβάνς. Τίποτα δεν τελείωσε. Με τους οπαδούς μας θα είναι όλα διαφορετικά. Το χρυσό σετ είναι λοταρία. Ας πάμε όμως βήμα-βήμα… Να κερδίσουμε πρώτα 3-0 ή 3-1 και βλέπουμε».

Ο έμπειρος «ερυθρόλευκος» συμπλήρωσε: «Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο και σε βοηθάνε τα πολλά δύσκολα παιχνίδια, να αντιδράς καλύτερα όταν είσαι πίσω στο σκορ. Στην Ιταλία οι ομάδες κάνουν πολλά παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο, σε αντίθεση με την Ελλάδα. Το θετικό για εμάς, βέβαια, στην ρεβάνς θα είναι ο κόσμος. Με τους οπαδούς μας στο πλευρό μας δεν θα κάναμε τα σημερινά λάθη. Σίγουρα η ρεβάνς στον Πειραιά αποτελεί ένα αβαντάζ για εμάς».