Τι ισχύει με Ραμόν και Όλεγκ.

Ο φετινός Ολυμπιακός ξεκίνησε τη χρονιά με αρκετά προβλήματα. Τα περισσότερα λύθηκαν ή λύνονται όσο κυλάει η σεζόν. Αδιαμφισβήτητα όμως το μείζον ζήτημα, που ακόμα επιδέχεται σοβαρής βελτίωσης, είναι αυτό του αριστερού μπακ…

Όπως είναι λογικό η επίλυση του προβλήματος μπορεί να γίνει μόνο μέσω του προπονητή.

Έτσι σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν, αυτό της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ, στην Νέα Φιλαδέλφεια, ο Μίτσελ καλείται να επιλέξει το καταλληλότερο αριστερό μπακ με το οποίο θα πορευτεί και στα πλέι οφ.

Η αλήθεια είναι ότι κανένας μεταξύ των Ραμόν και Ρέαμπτσουκ δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερο προβάδισμα για το αρχικό σχήμα.

Αυτό αφού από την μία, ο Βραζιλιάνος έκανε μία πειστική και καλή εμφάνιση κόντρα στο Λεβαδειακό και απο την άλλη, ο Μολδαβός δοκιμάστηκε τις τελευταίες μέρες πλάι στους Ροντινέι, Μπα και Ντόι, στις προπονήσεις.

Την πρόβλεψη κάνει ακόμη πιο δύσκολη, το γεγονός ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει δείξει κάποια προτίμηση στα τελευταία παιχνίδια συνολικά, αφού μπορεί ο Ραμόν να έπαιξε με τον Λεβαδειακό, με τον Παναθηναϊκό όμως αγωνίστηκε ο Ρέαμπτσουκ.