Ο Ολυμπιακός όπως έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες έχει χτυπήσει την πόρτα του Καμπελά ώστε να τον φέρει στον Πειραιά...

Όπως σας αποκαλύψαμε και νωρίτερα, ένας παίκτης ο οποίος αρέσει ιδιαίτερα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι ο Ρεμί Καμπελά.

Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ και σίγουρα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από την Ευρώπη, αλλά και το MLS και την Σαουδική Αραβία.

Ο Κορσικανός παίκτης έμενε ούτως η άλλως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, απλά ο πόλεμος μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας έσπευσε την ελευθερία του. Οι «ερυθρόλευκοι» εδώ και μήνες είχαν αρχίσει να ασχολούνται με την περίπτωσή του, απλά το συγκεκριμένο συμβάν ήταν η αφορμή να επισπεύσουν τις διαδικασίες.

Ο 32χρονος μέσος μόνο εύκολη περίπτωση δεν πρέπει να θεωρείτε. Η προοπτική του Ολυμπιακού του αρέσει, αλλά παράλληλα υπάρχουν κι άλλοι μνηστήρες οι οποίοι έχουν αρχίσει να τον προσεγγίζουν.

Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά την περίπτωσή του, ώστε να τον φέρει στον Πειραιά, είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Γάλλος έχει αναλάβει την περίπτωση με τον συμπατριώτη του και θέλει να το αναλάβει ώστε να τον πείσει και να τον φέρει στον Πειραιά.