Θεαματική η πορεία της πρώτης εβδομάδας των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών του MEGA, «MEGA Καλημέρα» και «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!», αφού σημείωσαν αμφότερες ξεκάθαρη πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54.

Η  εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, την πρώτη εβδομάδα μετάδοσής της, τερμάτισε πρώτη στους πίνακες τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 και πέρασε μπροστά από κάθε άλλο ανταγωνιστικό πρόγραμμα με ποσοστό 15,5%. Αξίζει να σημειωθεί ότι ισχυρή ήταν η επικράτηση του «MEGA Καλημέρα» και σε επιμέρους γυναικεία κοινά, με ποσοστό 35,9%, ενώ η μέση κάλυψη της εκπομπής έφτασε τους933.138 τηλεθεατές.

Τη σκυτάλη της πρωτιάς πήρε η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα. Με ξεκάθαρο προβάδισμα η εκπομπή ήταν πρώτηστο δυναμικό κοινό 18-54 στη ζώνη μετάδοσής της, όλη την εβδομάδα, με ποσοστό 16,4%. Το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό 22,6% κέρδισε η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA στο γυναικείο κοινό, ηλικίας 25-44, επικρατώντας με σαφή διαφορά έναντι του ανταγωνισμού και την κάλυψη να φτάνει τους 679.154 τηλεθεατές.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24