Απόλυτος πρωταγωνιστής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας αντισφαίρισης ο Ολυμπιακός, που κατέκτησε τα...μισά μετάλλια της διοργάνωσης.

Απόλυτος πρωταγωνιστής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας αντισφαίρισης αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος κατέκτησε τα…μισά μετάλλια της διοργάνωσης. Στο αγωνιστικό διήμερο στη Φλώρινα (25-26/3), οι αθλητές του Θρύλου ανέβηκαν στο βάθρο όλων των κατηγοριών, κατακτώντας 2 πρωταθλήματα σε μεικτό και απλό Ανδρών, 3 ασημένια στο απλό Ανδρών, απλό Γυναικών και διπλό Γυναικών και ακόμα 5 χάλκινα σε όλες τις κατηγορίες.

Πρωταθλητής ο Σγουρόπουλος στη 2η θέση Ρηνιώτης, Κιούφη

Τα σκήπτρα του πρωταθλητή Ελλάδος στο απλό Ανδρών διατήρησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιάννης Σγουρόπουλος. Ο νεαρός αθλητής του Ολυμπιακού επικράτησε στον «ερυθρόλευκο» τελικό επί του Τάσου Ρηνιώτη, κάνοντας έτσι το 1-2 στην κορυφή, ενώ το χάλκινο στην ίδια κατηγορία κατέλαβε ο άτυχος, Γιώργος Σταματούρος, ο οποίος μία μέρα μετά το χρυσό στο μεικτό με την Μαλαματένια Παπαδημητρίου, τραυματίστηκε (θλάση στον προσαγωγό). Ο τραυματισμός Σταματούρου, άφησε εκτός τελικού τον ίδιο και τον παρτενέρ του, Τάσο Ρηνιώτη, στην κατηγορία του διπλού Ανδρών, εκεί όπου οι δυο τους αποτελούσαν το αδιαφιλονίκητο φαβορί της κατηγορίας, μένοντας έτσι στην τρίτη θέση και στο χάλκινο μετάλλιο. Στις Γυναίκες η Αλίκη Κιούφη πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στο μονό ατομικό, παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο, έχοντας μάλιστα αποκλείσει στην διαδρομή της την περσινή πρωταθλήτρια Κωνσταντίνα Παρίδη. Το χάλκινο στην ίδια κατηγορία κατέλαβε η Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Οι δυο τους ήταν εξαιρετικές και στο διπλό Γυναικών, όπου ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, φέρνοντας ακόμα μία «ερυθρόλευκη» διάκριση στη διοργάνωση. Στο ίδιο αγώνισμα η αθλήτρια του Ολυμπιακού, Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη, η οποία αγωνίστηκε μαζί με την Στέλλα Τζαρίδου (ΧΑΝΘ), κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Οι επιδόσεις των «ερυθρολεύκων» αθλητών σε όλα τα αγωνίσματα:

ΣΤΟ ΑΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
1. Γιάννης Σγουρόπουλος
2. Τάσος Ρηνιώτης
3.Γιώργος Σταματούρος

ΣΤΟ ΑΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
2η θέση: Αλίκη Κιούφη
3η θέση: Μαλαματένια Παπαδημητρίου

ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
3η θέση: Τάσος Ρηνιώτης/Γιώργος Σταματούρος

ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
2η θέση: Μαλαματένια Παπαδημητρίου/Αλίκη Κιούφη
3η θέση: Στέλλα Τζαρίδου/Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης/Ολυμπιακός)

ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ
1. Γιώργος Σταματούρος/Μαλαματένια Παπαδημητρίου
3η θέση: Σωκράτης Γιαννούτσος/Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24