Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός για τέταρτη σερί χρονιά στο στίβο...

Την κατάκτηση του 13ου Πρωταθλήματος Ανοιχτού Στίβου Ανδρών, το οποίο έπιασε λιμάνι για 4η διαδοχική σεζόν, πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός μετά την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα.

Το 103ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, βάφτηκε «ερυθρόλευκο» χάρη στις επιδόσεις των αθλητών του Θρύλου, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη ημέρα των αγώνων στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και την κατέκτησε οριστικά μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού διήμερου.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την πρώτη θέση με 152 βαθμούς, και ακολούθησε στη δεύτερη, ο Γ.Σ. Κηφισιάς με 129 βαθμούς και ο Ηρακλής στην τρίτη.

Μετά το θετικό ξεκίνημα και την σημαντική παρουσία στους τελικούς του Σαββάτου, οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαίωσαν την υπεροχή τους και διεύρυναν την εντός συνόρων κυριαρχία του Θρύλου! Συνολικά ο Ολυμπιακός κατέκτησε 7 μετάλλια, εκ των οποίων 2 χρυσά, 1 ασημένιο και 4 χάλκινα!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών του Ολυμπιακού τη 2η ημέρα των αγώνων:

1η θέση: Παναγιώτης Τριβυζάς (200μ., 21.11)

3η θέση:  Ιερόθεος Δρίτσας (400μ. μετ’ εμποδίων, 51.44), 4Χ400μ.(Ιερόθεος Δρίτσας, Αντώνης Αλεξανδρίδης, Πέτρος Κυριακίδης, Θάνος Αθανασίου),

5η θέση: Γιώργος Χριστακάκος (Ακόντιο, 65.94μ.)

6η θέση: Γιώργιος Ήλτσιος (Ακόντιο, 65.36μ.)