Ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να βρει τη «φόρμουλα», ώστε οι παίκτες του να προετοιμαστούν ενόψει της συνέχειας, παρά το πρόβλημα που ταλανίζει όλον τον πλανήτη. Με τις υποχρεώσεις φυσικά, να μη σταματούν… αλλά να αναβάλλονται!

Ο Ολυμπιακός ΜΕΝΕΙ ΣΠΙΤΙ, όπως και όλη η χώρα μας. Έτσι πρέπει, έτσι απαιτείται για το συνολικό καλό. Άλλωστε, προέχει η υγεία.

Όμως, αυτό σημαίνει μεγάλη αγωνιστική απραξία. Ναι μεν, οι παίκτες προπονούνται ατομικά, ώστε να κρατήσουν μια καλή φυσική κατάσταση, όμως χρειάζεται και ομαδική προετοιμασία και τακτική. Ο κορονοϊός και τα όσα συμβαίνουν, έχουν επηρεάσει και την ομάδα μας. Ουσιαστικά είναι σα να υπάρχουν… διακοπές, χωρίς όμως να ισχύει κάτι τέτοιο. Οι υποχρεώσεις, μπορεί τώρα να μην τρέχουν, όμως θα έρθει η ώρα που θα τρέξουν.

Και ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται, μαζί με τους συνεργάτες του, να βρει την χρυσή «φόρμουλα», ώστε να προετοιμάσει την ομάδα με τέτοιο τρόπο, ώστε ούτε να ρισκάρει κανείς την υγεία του, αλλά και να γίνει η αρχή για τη δύσκολη και απαιτητική συνέχεια.

Προφανώς και κανείς από τους «ερυθρόλευκους» δε ξέχασε ή δε θα ξεχάσει την μπάλα που γνωρίζει, ούτε και τους αυτοματισμούς. Όμως θα πρέπει να αναπληρωθεί ΠΛΗΡΩΣ η καλή φυσική κατάσταση που είχε η ομάδα μας πριν τη διακοπή. Ο Μαρτίνς ξέρει και θα το φτιάξει. Γι’ αυτό είναι και… professor!