Την περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία εξετάζει έντονα τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός, από την στιγμή που έχει ''παγώσει'' του Γκάρι Ροντρίγκες.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ έχει εκφράσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος από την στιγμή που έχει ”κολλήσει” η περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες, βλέπει με καλό μάτι την μεταγραφή του 22χρονου εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Σύμμαχος των ερυθρόλευκων είναι ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος έχει ζητήσει από την διοίκηση του ισραηλινού συλλόγου να αγωνιστεί σε ελληνική ομάδα που μετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η Μπεϊτάρ έχει χαμηλώσει τις απαιτήσεις της για τον ποδοσφαιριστή οι οποίες ήταν αρχικά στα τρια εκατομμύρια ευρώ με ποσοστό μεταπώλησης. Ο Γκαρσία θεωρείται μεγάλο ταλέντο που μπορεί να φτάσει να αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ ή στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και μια ομάδα όπως οι Πειραιώτες είναι η κατάλληλη στάση για το επόμενο βήμα του 22χρονου εξτρέμ. Για τον Γκαρσία ενδιαφέρθηκαν η ΑΕΚ, η Κασίμπασα και μια ιταλική ομάδα.

Οι συζητήσεις για την μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή είναι σε πολύ καλό δρόμο και αναμένονται άμεσες εξελίξεις.