Ακόμα μία φορά ο Τούρκος προπονητής, όταν είδε ότι όλα πάνε να χαθούν είπε να το γυρίσει το έργο λίγο διαφορετικά. Εδώ βλέπετε δεν υπάρχει η ασυλία της Ευρωλίγκας.

Ασυλίας… μηδέν. Εδώ τα ψέματα κόπηκαν. Τόσο απλά. Κάθε χρόνο θα παρακαλάτε να μην είχατε κάνει όλα τα αίσχη των προηγούμενων ετών με τον Βασιλακόπουλο και όχι μόνο.

Πλέον οι ασυλίες δεν υπάρχουν. Αυτό φάνηκε. Στην Ευρωλίγκα μπορεί να υπήρχε ο Ντιφαλά, ο Μποντίρογκα και το ωραίο σκηνικό που έχει φτιάξει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά στην Ελλάδα πλέον δεν περνάνε αυτά και η ανοχή έχει πάψει να υπάρχει.

Μπάσκετ: Όταν οι Αγγελόπουλοι τινάζουν την μπάνκα στον αέρα!
Μπάσκετ: Όταν οι Αγγελόπουλοι τινάζουν την μπάνκα στον αέρα!

Ο Αταμάν που σε κάθε παιχνίδι θα έπρεπε να έβγαινε με αποβολές επέεστρεψε στη δική του… πραγματικότητα. Σε δύο παιχνίδια και στα δύο λίγο πριν το φινάλε… έξω. Με δύο τεχνικές ποινές και στα αποδυτήρια.

Σε κάθε παιχνίδι έχουμε και την ίδια ιστορία. Σουλατσάρει μέσα στο παρκέ, στη γραμματεία, στους διαιτητές, διαμαρτύρεται για τα… πάντα. Αυτά που κάνει ξεπερνάνε κάθε λογικής γραφικότητας. Ξεπερνάνε τα όρια στον αθλητισμό.

Στοχοποιήτε τόσους μήνες τον Μπαρτζώκα, αλλά για τον Αταμάν θα μιλίσει κανείς; Η επειδή δεν είναι Έλληνας και δεν μπορούν να μεταφραστούν τα όσα λέει τόσο εύκολα τον αφήνουμε στο απηρόβλητο;

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τα ΜΜΕ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Από την άλλη όμως με την δική του ομάδα υπάρχει ένα θέμα. Ένα θέμα που όσο έχει απέναντί του τον Γιώργο Μπαρτζώκα θα του φέρνει εφιάλτες, Καταλάβατε γιατί δεν θέλει τον Έλληνα τεχνικό στον Ολυμπιακό και κάνει ότι μπορεί για να τον αναγκάσει να φύγει;

Αναμένουμε κι άλλη τιμωρία για τον Αταμάν και αυτή τη φοορά ελπίζουμε να μην είναι ποινή-χάδι όπωςς η προηγούμενη…

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24