Ξέσπασμα Καραπαπά για τα καμώματα ΕΠΟ και Φρόιντφελντ

Νσα γελοιοποίηση για ΕΠΟ-ΚΕΔ και Φρόιντφελντ. Με το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει γίνει περίγελος και την ΠΑΕ Ολυμπιακός να παίρνει θέση με επίσημη τοποθέτηση της.

Τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικής Διαιτησίας περίμεναν 1 ώρα τον αρχιδιαιτητή στην τηλεδιάσκεψη και εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ! Οργή απο τους τέσσερις μεγάλους.

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κώστας Καραπαπάς ανέφερε:

«Παίρνει 15.000 το μήνα αυτό το φάντασμα για να κάθεται σε ένα τροχόσπιτο στη Σουηδία και να μην τον έχει δεί κανείς και να μην έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Ο Λίντμπεργκ, ο υπεύθυνος VAR που θέλει να προσλάβει είναι και αυτός απο τη Σουηδία που δεν έχει VAR! Δεν θα έπρεπε να είναι εδώ να μας το εξηγήσει; Εσείς δεν πρέπει να μας εξηγήσετε πως γίνεται αφου καλούμαστε να ψηφίσουμε σήμερα για την πρόσληψη Λίντμπεργκ πως γίνεται να είναι ο Λίντμπεργκ μέσα στα γραφεία του VAR τις τελευταίες δυο αγωνιστικές χωρίς να έχει προσληφθεί; Προφανώς ο Ολυμπιακός καταψηφίζει την πρόσληψη και καταγγέλει και την απαράδεκτη συμπεριφορα του δήθεν αρχιδιαιτητή και την κωμική διαδικασία απο μέρους σας».

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Μπαλτάκος έβαλε θέμα πρόσληψης Λίντμπεργκ σε ψηφοφορία. Για την πρόσληψη ψήφισαν υπερ η ΕΠΟ, η Super League 2 και ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. Λευκό ο εκπρόσωπος της Super League και κατά της πρόσληψης Ολυμπιακός και Παναθηναικός.