«Ας αξιοποιήσουμε αυτό το ταιμ-άουτ που μας έδωσε η ζωή μέσω της πανδημίας» τονίζει στο πασχαλινό της μήνυμα η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη.

«Ας αξιοποιήσουμε αυτό το ταιμ-άουτ που μας έδωσε η ζωή μέσω της πανδημίας» τονίζει στο πασχαλινό της μήνυμα η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Η αθλήτρια που διεκδικεί την συμμετοχή της στην 3η Ολυμπιάδα της ζωής της, νιώθει υπερήφανη που η Ελλάδα δείχνει να πορεύεται στον σωστό δρόμο και ζητά από τους Έλληνες πολίτες υπομονή και εγρήγορση.

«Γνωρίζω, όπως έχω ξαναπεί, πως αυτές οι ημέρες είναι πρωτόγνωρες για όλους μας, δύσκολες, και για κάποιους συνανθρώπους μας που θρηνούν, οδυνηρές…Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε όμως είναι να συνεχίσουμε να είμαστε υπεύθυνοι πολίτες. Το Πάσχα είναι εδώ και, είτε βρισκόμαστε στην εκκλησία είτε στο σπίτι μας, η πίστη και η ουσία δεν χάνονται. Το Πάσχα είναι μέσα μας….Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, φως και υπομονή. Θα έρθουν καλύτερες ημέρες, για να έρθουν όμως, πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας… Συγκινούμαι όταν η χώρα μου γίνεται παράδειγμα προς μίμηση μπροστά σε μεγάλες δυνάμεις… Όλο αυτό ίσως κάτι λέει. Ίσως έχει έρθει η ώρα, η Ελλάδα να δείξει τι πραγματικά μπορεί να είναι…Ας είναι αυτή η κρίση η αρχή και να γίνουμε στη συνέχεια παράδειγμα προς μίμηση γι αυτό και για πολλά αλλα σαν λαός…Να γράψουμε και πάλι ιστορία. Άλλωστε αυτό είναι η χώρα μας.. μια ιστορία ολόκληρη. Ας κρατηθούμε λίγο ακόμη λοιπόν και σιγά σιγά με προσοχή, όταν έρθει η ώρα να βγούμε έξω με ασφάλεια, ο καθένας μας ας αξιοποιήσει σωστά όλο αυτό το ταιμ-άουτ που μας δόθηκε. Το ίδιο ισχύει και για εμένα και τις συναθλητριες μου. Θα τα καταφέρουμε όλοι μας. Καλό Πάσχα σε όλους και καλή Ανάσταση. Πάνω από ολα ΥΓΕΙΑ».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24