Ο Ολυμπιακός δούλεψε επάνω σε αυτό το κομμάτι, ενώ φέτος βλέπουμε ξεκάθαρα πως καταφέρνει με επιτυχία να φέρει «τούμπα» αναμετρήσεις, διεκδικώντας ως το τέλος τη νίκη και το θετικό αποτέλεσμα.

Πέρυσι η ομάδα έμενε από δυνάμεις, όμως τη φετινή χρονιά δουλεύοντας δε παρατηρούμε τέτοιου είδους φαινόμενα. Αντιθέτως, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς παλεύουν επί 90 λεπτά, με την ίδια μαχητικότητα και με επιτυχία. Κάτι που συναντήσαμε και το βράδυ της Κυριακής επί του Ατρόμητου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και βρισκόμενη πίσω στο σκορ η ομάδα μας, ανέβασε στροφές και έφτασε να γυρίσει «τούμπα» την αναμέτρηση, κερδίζοντας τελικά με 2-1 την ομάδα του Περιστερίου.

Φυσικά, φαίνεται ξεκάθαρα η δουλειά και ο μόχθος του Μαρτίνς, καθώς και του τεχνικού επιτελείου γενικότερα, το καλοκαίρι, αλλά και κατά το Δεκέμβρη, μετά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές. Σίγουρα, οι καρποί αυτής της προετοιμασίας φαίνονται τώρα…

Ήδη βρισκόμαστε στον Απρίλη και οι ερυθρόλευκοι φαίνονται ακμαίοι και δυνατοί. Έχουν πολύ καλό ρυθμό, διεκδικούν το αποτέλεσμα έως το τέλος, ανεβάζοντας στροφές συχνά στο δεύτερο μέρος του αγώνα.