Ο Θρύλος καλείται να γίνει «καμικάζι» και να δείξει ποιος είναι το αφεντικό από το πρώτο λεπτό στο Περιστέρι.

Ο Θρύλος στα τελευταία ματς, έχει βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα του στα εκτός έδρας ματς. Παίζει ουσιαστικό ποδόσφαιρο, πετυχαίνει γρήγορα γκολ και κάνει όσα πρέπει για να φεύγει με τα… τρίποντα, χαρίζοντας θέαμα, αλλά και μην επιτρέποντας σε κανέναν να αμφισβητήσει το ποια ομάδα ήταν η κορυφαία στο χορτάρι. Έτσι πρέπει να κάνει και σήμερα στο Περιστέρι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Αναμφίβολα μια δύσκολη αναμέτρηση, αλλά η κάθε αναμέτρηση είναι δύσκολη πλέον. Και απαιτητική επίσης…

Ο Ολυμπιακός καλείται να βγει στο χορτάρι και να δείξει από την αρχή τις προθέσεις του. Να πατήσει γερά, να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και …να πετύχει γκολ. Με αυτόν τον τρόπο θα φύγει και το άγχος από τα πόδια των ποδοσφαιριστών και ίσως έρθουν κι άλλα πολλά τέρματα. Άλλωστε η διαφορά ποιότητας υπάρχει και είναι τεράστια.

Αν πάλι, γκολ από νωρίς δεν έρθει, θα χρειαστεί προσπάθεια με ήρεμο μυαλό και πειθαρχία στο πλάνο του Μαρτίνς. Ο αγώνας λήγει στο 90’. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει νικητής από το Περιστέρι ο Θρύλος. Και θα το πετύχει… διότι άπαντες το θέλουν και έχουν δουλέψει γι’ αυτό.

Μη ξεχνά κανείς πως πέρυσι ο Θρύλος γλίτωσε από ένα «χαστούκι», αλλά ο Βούκοβιτς τον ξελάσπωσε. Φέτος χρειάζεται άλλη διαχείριση. Για να μην γίνουμε κι εμείς… καρδιακοί!

Θυμηθείτε το περσινό ματς: