Ο αμυντικός του Ολυμπιακού πρέπει να προσέξει τις κινήσεις του, διότι τελευταία κάνει αρκετά λάθη και εκθέτει την άμυνα της ομάδας...

Δεν τον αφήνουν έτσι τον Σισέ. Ο στόπερ του Ολυμπιακού που πήρε αναβολή μετά την κλήση του σε απολογία για ότι ακολούθησε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο ματς με την Ντιναμό προβλημάτισε. Ακόμη και στις φάσεις των δύο γκολ των Ουκρανών, οι αντιδράσεις του προκάλεσαν συζήτηση. Θα μπορούσε να παρέμβει διαφορετικά στις φάσεις, αλλά πέφτει… με έναν περίεργο τρόπο.

Γενικά αυτό που θέλει ο Μαρτίνς και όλοι στον Ολυμπιακό από τον Σισέ, είναι μεγαλύτερη συγκέντρωση. Από λάθος του, ακολούθησε βέβαια και φάουλ, ήρθε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αντί να διώξει, έβαλε… περιπέτεια. Και δεν είναι λίγα τα λάθη που κάνει. Κάθε άλλο. Ο Ολυμπιακός απόψε πρέπει να ελαχιστοποιήσει τα λάθη του. Ειδικά στην άμυνα. Η ΑΕΚ άλλωστε έχει στο ρόστερ της έναν πολύ καλό φορ που μπορεί να κάνει την ζημιά και ο Ολυμπιακός δεν θα ήθελε να το πληρώσει με εύκολα λάθη που θα δώσει κατοχές στον αντίπαλο.

Περιμένουν άλλον Σισέ έτσι, πιο σοβαρό, πιο συγκεντρωμένο, με λιγότερα λάθη…