Πολύ ενθαρρυντικό ο Πέδρο Μάρτινς για την συνέχεια και σίγουρος ότι η ομάδα μας είναι σε πολύ καλά επίπεδα βάση και την εποχής που βρισκόμαστε αναφέρθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός ενώ έμεινε και συγκρατημένο τονίζοντας ότι γνωρίζει το επίπεδο το οποίο ανήκει ο Ολυμπιακός και σε ποια ομάδα εργάζεται.

Ικανοποιημένος με τη δουλειά των παικτών του είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως τόνισε μετά το πρώτο φιλικό με τη Βάτενς. «Η ομάδα είναι κουρασμένη, αλλά δουλεύει πάρα πολύ. Αυτό δείχνει πως η δουλειά προχωράει, καταφέραμε να παίξουμε με 3 συστήματα και δύο ενδεκάδες.

Είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό που κάναμε, δουλεύουμε πολύ καλά. Βλέπω τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι, παίζουν όλοι για την ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής.

Αναφερόμενος στο πώς ιεραρχεί τα τρία συστήματα, απάντησε πως «ακόμα δουλεύουμε τα συστήματα, αλλά θα κινηθούμε στο 4-3-3 και στο 4-4-2».

Τέλος, για το αν περιμένει τον πρώτο αγώνα στο Καραϊσκάκη, είπε: «Έχω καταλάβει σε ποια ομάδα είμαι. Είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα. Έχουμε φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα. Ο Ολυμπιακός είναι για τους φιλάθλους του».