Ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να δουλέψει με συγκέντρωση, ώστε να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους παίκτες του ενόψει Νέφτσι Μπακού.

Το τεστ του Ολυμπιακού με τον Άρη ολοκληρώθηκε, με τον Θρύλο να πανηγυρίζει με 3-0! Βέβαια, οι φιλικές αναμετρήσεις μόνο για τον κόσμο είναι όσον αφορά το σκορ, με τους προπονητές να παίρνουν χρήσιμα συμπεράσματα από αυτά τα ματς.

Έτσι λοιπόν, κι ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα, ενώ και κατά τη διάρκεια του φιλικού στο Φάληρο, έμαθε αντίπαλο για τον Β’ προκριματικό γύρο. Με τη Νέφτσι Μπακού να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς και να παίρνει εν τέλει το εισιτήριο.

Πλέον, ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να ετοιμάσει όσο γίνεται καλύτερα την ομάδα μας. Αφού άλλωστε, έχει πάρει γεύση και από την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Τιφλίδα, πηγαίνοντας ο ίδιος από κοντά να δει το ματς.

Από αύριο κιόλας θα ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά, για την πρώτη μάχη, μέχρι τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Άλλωστε, όπως και να το κάνουμε είναι ο «καθηγητής», ο άνθρωπος που ξέρει από προκριματικούς και νοκ άουτ, όσο κανείς! Και θα το αποδείξει για ακόμη μια φορά, έχοντας τον τρόπο να «πετάξει» εκτός θεσμού και τη Νέφτσι Μπακού!