Ο Πέδρο Μαρτίνς, για ακόμη μια αναμέτρηση, έδειξε τα διαπιστευτήριά του στο Μπακού, στήνοντας υποδειγματικά την ομάδα του Ολυμπιακού, παρά τις απουσίες!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν λέγεται τυχαία «καθηγητής» ή «πρωτομάστορας». Ο άνθρωπος έχει τεράστια γνώση του ποδοσφαίρου, και συνάμα δε σταματά να δουλεύει.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού μας, συνεχίζει τις προσπάθειες για κατάληψη των κορυφών στον σύλλογο. Όμως, ο ίδιος νοιάζεται μονάχα για το καλό της ομάδας. Έχει γίνει «μαιτρ» στις προκρίσεις στην Ευρώπη. Και το απέδειξε για ακόμη μια φορά, στο χτεσινοβραδινό ματς του Μπακού, επί της Νέφτσι.

Ο Ολυμπιακός, ως γνωστόν, είχε πολλά προβλήματα, με απουσίες παικτών που αριθμούνταν στους 11. Ολόκληρη ομάδα δηλαδή. Μάλιστα, αν βάλει κανείς το ποιοι παίκτες έλειπαν, άνετα αυτοί έπαιρναν… πρωτάθλημα αν κατέβαιναν! Δηλαδή, μιλάμε για πρωτοκλασάτα ονόματα.

Κι όμως, ο Πορτογάλος «μάστορας» δεν μάσησε, αλλά έπαιξε με ό,τι χαρτιά είχε. Έστησε την ομάδα υποδειγματικά, ρίσκαρε και του βγήκε. Όχι μόνο διαχειρίστηκε εξαίσια το 1-0 του «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά έφυγε και με το «διπλό» από την Bakcell Arena. Έδωσε ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές, έδειξε εμπιστοσύνη σε παίκτες που δεν είχαν «βασικό ρόλο» και πήρε την «ταυτότητα» του Αμπάσοφ για ακόμη μια φορά.

Πλέον, ταβάνι του Μαρτίνς είναι ο ουρανός. Ήδη έχει πετύχει στον Θρύλο, όμως εχθρός του καλού είναι μονάχα το καλύτερο!

Είναι δουλευταράς, είναι προπονηταράς, έχει τη στήριξη της Διοίκησης και του κόσμου. Και μπορεί να κάνει το έργο του ανεπηρέαστος! Βρίσκεται στην καλύτερη ομάδα της χώρας άλλωστε!