Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα», αλλά και για τους στόχους του Ολυμπιακού.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και το 0-0 στην «Τούμπα». Ο ίδιος μίλησε για το ματς, την εικόνα της ομάδας, αλλά και τους στόχους που υπάρχουν.

Διαβάστε όσα είπε:

«Δεν παρουσιαστήκαμε έτσι όπως θέλαμε, αλλά ήταν και δύσκολες οι συνθήκες. Πολύ κρύο, αέρα. Δύσκολες συνθήκες. Η εικόνα δεν ήταν έτσι όπως το υπολογίζαμε. Πρέπει να τα βάλουμε κάτω και να δούμε τι δεν κάναμε καλά».

Για το τι δεν πήγε καλά:

«Θεωρώ ότι πρέπει να δουλέψουμε κάποια πράγματα στο κομμάτι της δημιουργίας. Εκεί δυσκολευόμαστε λίγο, να δημιουργούμε. Θα το λύσουμε το θέμα θεωρώ. Η εικόνα αλλάζει όταν πρεσάρει ο αντίπαλος, όπως πρέσαρε σήμερα ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να δουλέψουμε κάποια τακτικά θέματα».

Για την απόδοσή του:

«Τη δουλειά μου κάνω. Δεν έχω να αποδείξω κάτι και ποιος είμαι. Αυτό που ξέρω να κάνω καλά, αυτό κάνω. Λειτούργησα σωστά σήμερα, αλλά και η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν αρκετά καλή. Στο ένας εναντίον ενός και ο Σωκράτης και ο Ροντινέι πήγαν καλά. Δεν κερδίζει τίτλους ένας παίκτης. Προσπαθούμε να γίνουμε ένα όλοι μαζί και να κερδίσουμε τους στόχους μας».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Σε κάθε παιχνίδι πηγαίνουμε για να κερδίζουμε. Είμαστε μέσα και στους δύο στόχους. Δίνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να παραμείνουμε μέχρι το τέλος. Υπάρχει πίστη και θέληση για να τα καταφέρουμε».