Πόσο μικρός παντού είναι τελικά ο «Γκιόρκι»; Μα πόσο όμως; Θα μετανιώσεις για πολλά που λες σύντομα και τότε ούτε τα φράγκα του μπαμπά θα σε βοηθήσουν, αλλά ούτε και ο ίδιος ο μπαμπάκας (;;;) κακομαθημένε...

Το ζήσαμε και αυτό! Να μιλήσει ο «κοντός» ότι ο Ολυμπιακός από κοντά φοβάται και δεν κάνει τίποτα. Αλήθεια ρε νταή. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» γιατί δεν πατάς αφού ο Ολυμπιακός από κοντά δεν μιλάει και φοβάται; Αλήθεια ρε σίχαμα, άλλωστε είναι η μόνη λέξη που σε χαρακτηρίζει, γιατί δεν πήγες εσύ στην συνάντηση των Big -4 και πήγε ο «ηγέτης» σας όπως είπατε; Έγινε συνάντηση με ιδιοκτήτες και εσύ έλειπες, αφού έτσι σε ονόμασε ο μπαμπάκας.

Μην ξεχάσουμε. Ακόμα και έτσι πρώτοι είμαστε. Ότι και να κάνετε τη πλάτη μας βλέπετε. Ούτε να μας αγγίξετε μπορείτε ούτε τίποτα. Τόσο απλά. Και το καλοκαίρι; Πλησιάζει. Τότε όσο ήλιος σας έχει μείνει για να δείτε θα σβήσει για πάντα. Τότε θα έρθει και το οριστικό σας τέλος.

Αλήθεια τελικά ρε Γιωργάκι η «Γκιόργκι». Έμαθες, τελικά πιάνου είσαι; Η μαμά δεν μιλάει; Τι; Περιμένει σήμα από τον «Ρωστοφιάνο» να σου πεί αν είσαι αλλουνού;

Είστε για γέλια! Και επειδή ο κόσμος καλό είναι να βλέπει πόσο ξεφτίλας είσαι, ας απολαύσει λοιπόν την ακόμα μία φορά «ηλιθιότητα» που ανέβασες.