Η τραγική διαιτησία του Κατσικογιάννη στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ολυμπιακό τον οδηγεί σε τιμωρία σύμφωνα και με όσα είδε ο παρατηρητής του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως οι ερυθρόλευκοι έχουν έντονα παράπονα από την αντιμετώπιση της διαιτησίας του Κατσικογιάννη στο συγκεκριμένο παιχνίδι που… αποφάσισε να μην δει τα κραυγαλέα πέναλτι.

Η διαιτησία του Κατσικογιάννη δεν ήταν καθόλου καλή, καθώς ο ρέφερι αρνήθηκε πεισματικά να δώσει τρία πέναλτι στον Ολυμπιακό, με αποκορύφωμα τη φάση στο 91ο λεπτό, όπου ο Κοντοές έκοψε την πορεία της μπάλας με το χέρι μέσα στην περιοχή έπειτα από σουτ του Νικολάου.

Ο Έλληνας ρέφερι αναμένεται να μπει «ψυγείο» για την κάκιστη διαιτησία στο ματς της Ριζούπολης, αφού ο παρατηρητής Καρατζάς του χρεώνει το λάθος στη φάση του 91ου λεπτού, όπου δεν σφύριξε πέναλτι και αποβολή στον αμυντικό του Απόλλωνα.

Επίσης ο παρατηρητής θα εξετάσει τη φάση με τον Μάριν στο 9ο λεπτό που επίσης ζητάει πέναλτι ο Ολυμπιακός, ενώ για τη φάση αυτή αναμένεται να γίνει και χρήση βίντεο.