Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν είχε τη δυνατότητα να προπονηθεί την Κυριακή και η συμμετοχή του στον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα παραμένει αμφίβολη.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν είχε τη δυνατότητα να προπονηθεί την Κυριακή, την ημέρα του Πάσχα στο ΣΕΦ, καθώς υπέστη ένα διάστρεμμα κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου του τέταρτου παιχνιδιού στο φαληρικό γήπεδο, όταν πατήσε πάνω στο πόδι του Άλεξ Αμπρίνες.

Από τότε, υποβάλλεται σε θεραπεία, ωστόσο η συμμετοχή του στον αγώνα στο “Παλάου Μπλαουγκράνα” παραμένει αμφίβολη. Αναμένεται να διαλευκανθεί τις προσεχείς ημέρες.

Κίναν Έβανς: Πανέτοιμος για… «εκτόξευση» στον Ολυμπιακό!
Κίναν Έβανς: Πανέτοιμος για… «εκτόξευση» στον Ολυμπιακό!

Μετά την επιβλητική εμφάνισή του στο προηγούμενο ματς των πλέι οφ, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τη σειρά με τη Μπαρτσελόνα στο 2-2. Την Τετάρτη (08/05, 22:00) θα δώσει μάχη στην Καταλονία για το σπάσιμο της έδρας και την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24