Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά και για τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός με μπροστάρη τον Ιωάννη Παπαπέτρου κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ, επικρατώντας στο ΣΕΦ με 96-77, για την 24η αγωνιστική της Basket League.  Οι «ερυθρόλευκοι» σε ένα ακόμα παιχνίδι αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα τραυματισμών και αναγκάστηκαν να αγωνιστούν χωρίς σημαντικούς παίκτες.

Ο διεθνής φόργουορντ μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και παράλληλα αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πειραιώτες. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Ολυμπιακός φέτος έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς, ωστόσο, όσοι αγωνίζονται δίνουν το 100%.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θέλαμε ένα καλό παιχνίδι, να παίξουμε καλό μπάσκετ. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ανταγωνιστικός. Δεν έχει τελειώσει ακόμη η σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη προσπάθεια. Είμαστε άτυχοι στο κομμάτι των τραυματισμών, αλλά όσοι παίζουμε δίνουμε το 100%».