Ο ΠΑΟΚ ψάχνει αντίδραση μετά το σοκ, ο Ολυμπιακός κυνηγά συνέχεια νικών στη μάχη τίτλου στη Super League.

Με τεράστιο ενδιαφέρον διεξάγεται το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Οι δύο ομάδες μπαίνουν στο γήπεδο με διαφορετική ψυχολογία, αλλά με κοινό στόχο τη νίκη σε μια κομβική καμπή του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να διαχειριστεί την απογοήτευση από την απώλεια του Κυπέλλου, ενός στόχου που είχε ιδιαίτερη σημασία στη χρονιά ορόσημο για τον σύλλογο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί να επαναφέρει την ομάδα του σε αγωνιστική ισορροπία, γνωρίζοντας πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπορεί να αποτελέσει σημείο επανεκκίνησης. Παρά ταύτα, τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς σημαντικοί ποδοσφαιριστές όπως οι Δημήτρης Χατσίδης, Ντέγιαν Λόβρεν, Γιώργος Γιακουμάκης, Κίριλ Ντεσπόντοφ και Μαντί Καμαρά μένουν εκτός λόγω τραυματισμών.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση, μετά την επιτυχία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να διατηρήσει το θετικό μομέντουμ και να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου. Ο Ισπανός τεχνικός προχώρησε σε επιλογές στη λίστα των μη κοινοτικών, αφήνοντας εκτός τους Μπρούνο Ονιεμαέτσι και Κλέιτον, ενώ συμπεριέλαβε κανονικά τους Ορτέγκα και Αντρέ Λουίς.

Η αναμέτρηση αναμένεται σκληρή, με υψηλό ρυθμό και ένταση σε κάθε μονομαχία. Ο διαιτητής Σότσα θα διευθύνει το παιχνίδι, έχοντας στο πλευρό του τους βοηθούς Τριντσιέρι και Φοντάνι, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Παϊρέτο.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι που μπορεί να επηρεάσει καθοριστικά τη συνέχεια των πλέι οφ και τη μάχη για την κορυφή της Super League.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…