Σε λίγα λεπτά Πανσεραικός - Ολυμπιακός λοιπόν με την 11άδα από τους Πειραιώτες να γίνετε γνωστή...

Για την 14η αγωνιστική ΠανσεραικόςΟλυμπιακός σε λίγα λεπτά στο γήπεδο των Σερρών. Μία αναμέτρηση που σίγουρα οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν ώστε να είναι μία ανάσα από τη κορυφή της Super League.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ λοιπόν δεν θα έχει πολλές αλλαγές στο 2ο παιχνίδι που θα βρεθεί να είναι στο πάγκο του Ολυμπιακού. Μάλιστα με την Μπάτσκα Τόπολα πήγε με ενδεκάδα εκ τους ασφαλούς, ενώ έδειξε ένα δείγμα από το τι να περιμένουμε από τον Θρύλο όσο θα είναι εκείνος στον πάγκο της ομάδας.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο «κέρβερος», Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Στο δεξί άκρος της άμυνας ο Ρόντινέι. Αριστερά θα βρεθεί ο Φρανσίσκο Ορτέγκα. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείτε από τους Μπιανκόνε και Ντόι. Στη μεσαία γραμμή θα βρεθεί ο Έσε με τον Μαντί Καμαρά, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Κώστας Φορτούνης με τον Ντάνιελ Ποντένσε. Στη κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Κααμπί με τον Μασούρα να είναι δίπλα του σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Ένα σύστημα 4-4-2 το οποίο θα μετατρέπεται και σε 4-2-3-1 κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ορτέγκα, Μπιανκόνε, Ντόι, Έσε, Μαντί Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Κααμπί