Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Αγρίνιο από την ομάδα του Παναιτωλικού. Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα...

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό, για το πρώτο ματς των προημιτελικών, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αποστολή για τον θεσμό αυτόν έφερε πρώτη αναμέτρηση να είναι στο Αγρίνιο, με τους «ερυθρόλευκους» να λαμβάνουν μια ζεστή υποδοχή, το βράδυ της Τρίτης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε στην αποστολή νέα πρόσωπα, αρκετά από την Β’ ομάδα, αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Φατινγκά. Αφήνοντας εκτός, αρκετούς «μπαρουτοκαπνισμένους» βασικούς.

Η ενδεκάδα έγινε γνωστή από τον Πορτογάλο προπονητή, μια αρκετά αλλαγμένη θα λέγαμε.

Αναλυτικά: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Αβραάμ, Μπα, Καρμπόβνικ, Ξενιτίδης, Σουρλής, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ελ Αραμπί

Στην εστία του Θρύλου θα βρεθεί ο Κριστινσον, με την τριάδα των στόπερ να αποτελείται από τους Μπα, Παπαδόπουλο και Μπαγκαλιάνη. Στα άκρα θα βρεθούν οι Καρμπόβνικ και Ανδρούτσος. Μπροστά τους ως χαφ θα αγωνιστούν οι Σουρλής και Ξενιτίδης, με τους Βαλμπουενά και Βρουσάι, να πλαισιώνουν στην επίθεση τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.