Ο Κωστής Ραπτόπουλος έστειλε μήνυμα στην… Λάουρα Γκαρσία, όμως εκείνη δεν τον άκουσε εγκαίρως και ο ΠΑΟΚ δε γλίτωσε το κάζο απ’ την ΑΕΛ.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, για να μείνει στην καταδίωξη του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Super League, αφήνοντας 2 βαθμούς στη Λάρισα επί της ΑΕΛ. Κι αυτό μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο καθώς χρειάστηκαν δύο (!) θεατράκια από Τζόλη και Σφιντέρσκι για να κλέψει το 1-1 η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στις καθυστερήσεις (90+5).

Ο Κωστής Ραπτόπουλος όμως… το τερμάτισε! Κατά την αναμέτρηση ΑΕΛ-ΠΑΟΚ, ενώ σχολίαζε το ματς στην εκπομπή «Μαρμίτα» στο διαδικτυακό κανάλι, μαζί με τους Μάριο Ασλαμά και Βασίλη Χατζηνάκο, μόλις έγινε το 1-0 με τον Πινακά για την ΑΕΛ, ο Έλληνας αθλητικογράφος άρχισε να λέει πως ο «δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται αλλαγές.

Μάλιστα, απευθύνθηκε στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, λέγοντας πως έπρεπε να παίξει με δύο επιθετικούς, βάζοντας και τον Τσόλακ. Όμως, όσο περνούσε η αναμέτρηση, δεν εισακούγονταν ο Κωστής Ραπτόπουλος. Και ο ίδιος έκανε το εξής… απίστευτο! Ζήτησε από τον συνεργάτη του να στείλει μήνυμα στο Instagram στη σύζυγο του Πάμπλο, Λάουρα Γκαρσία για να του πει να κάνει αλλαγές!

Συγκεκριμένα ζήτησε να γυρίσει σε πιο επιθετικό σχήμα την ομάδα του ΠΑΟΚ και να βάλει δύο επιθετικούς. «Να βγάλει τον Μουρκ, να βάλει δεύτερο σέντερ φορ…». Απλά απολαυστικός.

Άραγε, εάν η Λάουρα και ο Πάμπλο άκουγαν τον Ραπτόπουλο, ο ΠΑΟΚ θα γλίτωνε το κάζο στη Λάρισα; Σίγουρα πάντως, απ’ τη χτεσινή αναμέτρηση κέρδισε το «θέατρο».

Δείτε τη στιγμή μετά το 1:35:00: