Λίγες μέρες μετά την πρόκριση και την κλήρωση των ομίλων του Europa League, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με Μίλαν, Μπέτις, Ντουντελάνζ, ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει για λίγο στην άκρη την Ευρώπη και να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Και, απόψε, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», θέλει να κάνει το 2/2 στη Super League, υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα, για […]

Λίγες μέρες μετά την πρόκριση και την κλήρωση των ομίλων του Europa League, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με Μίλαν, Μπέτις, Ντουντελάνζ, ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει για λίγο στην άκρη την Ευρώπη και να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Και, απόψε, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», θέλει να κάνει το 2/2 στη Super League, υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τη 2η αγωνιστική.

Μετά την πρεμιέρα με το Λεβαδειακό (1-0), ο Θρύλος του Πέδρο Μαρτίνς θέλει να προσθέσει και μία δεύτερη νίκη στο ενεργητικό του, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ελαμπτενλαουί, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Γκιγιέρμε, Κούτρης, Χριστοδουλόπουλος, Μάνος, Μασούρας, Μεριά, Μιράντα, Νάτχο, Ποντένσε, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βρουσάι, Βούκοβιτς.