Ο Νικολαΐδης και ο Αλαφραγκής θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό την καριέρα τους.

Η ενίσχυση για τον Ολυμπιακό στο Πόλο Ανδρών έχει ξεκινήσει. Αφού σας ενημερώσαμε στο thrylos24.gr για την απόκτηση του Λόντσαρ, ενώ ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ότι είναι μία ανάσα από το να έρθει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Κόλιανιν.

Πλέον η ενίσχυση προχωράει και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από το thrylos24.gr οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν πακέτο από τον ΝΟΒ, τους Νικολαΐδη και τον Αλαφραγκή, κίνηση που δείχνει ότι θέλει ο Ολυμπιακός να δώσει μία φρεσκάδα στην ομάδα.

Ο πρώτος είναι 24χρονών, αγωνίζεται στη θέση του φουνταριστού, ενώ είχε περάσει από τον Ολυμπιακό τη διετία 2017-2019, ήταν στον σύλλογο στη κατάκτηση του Τσάμπιονς Λίγκ, ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε σε Μπρέσια, Σπανταού και ΝΟΒ από τον οποίο και έρχεται στον Πειραιά.

Τέλος ο Αλαφραγκής , είναι περιφερειακός και εκείνος μόλις 24ων χρονών ενώ έρχεται και εκείνος με τη σειρά του από τη Βουλιαγμένη. Πλέον η υπόθεση είναι εντελώς τυπική που σημαίνει ότι απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τον σχεδιασμό τους και οι επόμενες κινήσεις αναμένεται να προκαλέσουν και αίσθηση μιας και σίγουρα θα γίνει κίνηση για ένα τουλάχιστον σπουδαίο όνομα.