Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να προκριθούν επί της Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, στην φάση των «16» του CEV Cup, αφού χρειάζονται μόλις 2 σετ, αγωνιζόμενοι στις 16:00 στο «SK Olimpiets» στο Μογκίλιοφ της Λευκορωσίας.

Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ αντιμετωπίζει στη ρεβάνς της φάσης των «32», την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, για το CEV Cup, σε εκτός έδρας αναμέτρηση.

Στο πρώτο ματς, το αποτέλεσμα ήταν άκρως θετικό για τον Ολυμπιακό (νίκη με 3-0 σετ), με τους Πειραιώτες να ψάχνουν 2 μόλις σετ για την πρόκριση. Σε περίπτωση πρόκρισης, θα κονταροχτυπηθεί με μία εκ των Μπούρσασπορ και Αζαξιό.

Η αλήθεια είναι πως στο ματς του «Μελίνα Μερκούρη» φάνηκε έντονα η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Άρα, η υπόθεση «πρόκριση» θα έχει χρώμα ερυθρόλευκο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ολοκληρώσουν με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία τους για τον εν λόγω αγώνα, ενώ ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα απουσίας.

Η αποστολή που έχει ταξιδέψει στη Λευκορωσία για το ματς της φάσης των «32» του CEV Cup είναι οι εξής: Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος και Γιώργος Στεφάνου.