Ο Παπέ Αμπού Σισέ υπολογίζεται κανονικά από τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, για τη νέα σεζόν. Δείτε περισσότερα…

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ, αναμένεται να ενσωματωθεί απευθείας στην προετοιμασία της ομάδας μας στην Αυστρία. Μάλιστα, θα φτάσει πρώτος στο Στανς, ώστε να περιμένει το μεσημέρι της Παρασκευής (25/6) την «ερυθρόλευκη» αποστολή στο Τιρόλ, όπου θα «χτιστεί» ο νέος Θρύλος κάνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πλάνο για εκείνον είναι ξεκάθαρο. Μπορεί να βρισκόταν με το… ενάμισι πόδι εκτός «λιμανιού», όμως ο Μαρτίνς τον υπολογίζει κανονικότατα.

Οι εμφανίσεις του από τη μία πλευρά με τη Σέντ Ετιέν στο δεύτερο μισό της σεζόν, όπου και δόθηκε δανεικός, αλλά και η επιθυμία του παίκτη να μείνει στο σύλλογο, έπαιξαν το ρόλο τους ώστε να παραμείνει και τη νέα χρονιά. Φυσικά, πρέπει να αποδειχθεί και στο χορτάρι πως αξίζει μια θέση στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, υπάρχει εμπιστοσύνη προς εκείνον, όμως κι ο Σενεγαλέζος πρέπει να αποδείξει και να αρπάξει την ευκαιρία που θα του δοθεί.

Θα πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί ώστε να κερδίσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, ειδικά όταν ο Μαρτίνς σκέφτεται έντονα για την ερχόμενη σεζόν το 3-4-3. Από τα φιλικά της Αυστρίας κιόλας θα πρέπει να αποδείξει στον Πορτογάλο, πως μπορεί να υπολογίζεται για βασικός.

Άλλωστε, για το ξεκίνημα θα έχει ορθάνοικτη την πόρτα του βασικού σχήματος, καθώς ο Ουσεϊνού Μπα βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και χρειάζεται χρόνο ώστε να επανέλθει. Επίσης, είναι και τιμωρημένος λόγω καρτών που κουβαλάει.

Ό,τι πρέπει για τον Σισέ να πάρει παιχνίδια και να αποδείξει πως μπορεί!