Του δίνει «ανάσες» ο Μπαρτζώκας

Χωρίς τον Σακίλ ΜακΚίσικ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο εξ αναβολής παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα στην Πάτρα (11/5, 19:15), καθώς ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, αποφάσισε να τον ξεκουράσει ενόψει του Final 4 της Euroleague.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα αναχώρησαν για την πρωτεύουσα της Αχαΐας χωρίς τον Αμερικανό, γκαρντ ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες τους ενόψει του ημιτελικού του Final 4 με την Αναντολού Εφές (19/5).

Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό Νικαίας ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε αφήσει εκτός αποστολής τον Αλεξάντερ Βεζένκοφ, με τον προπονητή των Πειραιωτών αυτή τη φορά να ξεκουράζει τον Σακίλ ΜακΚίσικ. Τον παίκτη που έκανε τη διαφορά στο Game 5 των πλέι οφ με την Μονακό και βοήθησε τα μέγιστα τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη – πρόκριση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι με νίκη στην Πάτρα εξασφαλίζουν και μαθηματικά την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της Basket League και μαζί το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.