Με αλλαγές θα παραταχθεί στον αυριανό αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άφησε εκτός αποστολής τους Κάρμο, Φορτούνη και Ροντινέι, για λόγους ξεκούρασης.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός κυνηγάει μια νίκη, που θα τον βάλει για τα καλά στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Βάσκος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Κάρμο, Φορτούνη και Ροντινέι. Αμφότεροι και οι τρεις αγωνίστηκαν και στα 120 λεπτά του αγώνα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Είναι εμφανές πως, ο Μεντιλίμπαρ θέλει να φρεσκάρει την ομάδα και να ξεκουράσει παίχτες που έχουν τραβήξει… κουπί, στη μέχρι τώρα πορεία.

Ο Ισπανός προπονητής δε μπορεί να υπολογίζει ούτε στους Μπιανκόν, Καμπράλ και Αλεξανδρόπουλο, που έμειναν και αυτοί εκτός αποστολής.

Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Ορτέγκα, Βέζο, Κίνι, Ρίτσαρντς, Άμπι, Ρέτσος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ναβάρο.

Δείτε τη φωτογραφία: