Ο Αγκιμπού Καμαρά αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ θα ξεκινήσει σκληρή δουλειά στο Ρέντη από την Τετάρτη (7/7).

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την προετοιμασία του και το βασικό στάδιο αυτής, στην Αυστρία. Εκεί έδωσε και τα πρώτα του φιλικά στη σεζόν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα. Πλέον, το «ραντεβού» θα γίνεται στο Ρέντη, ενώ θα συγκεντρωθούν ξανά οι Πειραιώτες την Τετάρτη.

Βέβαια, στην προετοιμασία του Ολυμπιακού θα προστεθεί ακόμη ένα πρόσωπο. Ο Αγκιμπού Καμαρά θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα» και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο ίδιος εκλάπη μέσα από τα χέρια της Λιλ, πρόκειται για ένα «διαμάντι» το οποίο θα φορά τη φανέλα του Θρύλου. Μάλιστα, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός το επόμενο διήμερο. Φυσικά, αυτό είναι το τυπικό του πράγματος.

Από 1η Ιουλίου ουσιαστικά ανήκει στον Ολυμπιακό, καθώς το συμβόλαιό του με τους Γάλλους έληγε 30 Ιούνη. Αν η Λιλ του έδινε το ελεύθερο να ενσωματωθεί από τον Ιούνιο, θα τον βλέπαμε και στην Αυστρία. Όμως, η Γαλλική ομάδα δεν έδειξε καλή θέληση. Κάνοντάς του ένα «καψώνι» για το ότι προτίμησε τον Ολυμπιακό από εκείνους!