Ο Ρόνι Λόπες ενδιαφέρει σοβαρά τον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει επικοινωνία με τον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα ενισχύσει το ρόστερ του. Φυσικά, μία θέση που ψάχνει να βρει παίκτες είναι η θέση των εξτρέμ.

Με τον Ρόνι Λόπες να ενδιαφέρει αρκετά και σοβαρά τον Θρύλο, με τους «ερυθρόλευκους» να ρίχνουν στο τραπέζι την περίπτωσή του.

Μάλιστα, έχει σύμμαχο και τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει μια πολύ καλή γνώμη για τον παίκτη.

Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο παίκτης της Σεβίλλης έχει μιλήσει με τον Πορτογάλο τεχνικό της ομάδας μας, έχοντας αρκετά θετική άποψη και καλοβλέπει την προοπτική μετακόμισης στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Αν η ομάδα της Ανδαλουσίας δε θέλει να διατηρήσει τον παίκτη, κι εφόσον λάβει μια πρόταση με την οποία θα ικανοποιηθεί, θα τον παραχωρήσει.

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός κοιτάζει και αριστερό μπακ. Με τον Αρκάντιους Ρέτσα να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Θρύλου, και τον παίκτη να «γουστάρει» Ολυμπιακό, λόγω των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που συμμετέχει.

Τέλος, στα πλάνα βρίσκεται και ο πολύπειρος Σέρχιο Εσκουδέρο, ο οποίος έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Βατσλίκ, μεταφέροντάς του τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό.