Ο Ολυμπιακός, το απόγευμα της Κυριακής (11/9, 18:30, Cosmote Sport 1HD), αντιμετωπίζει τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός, λίγες ημέρες πριν τη σημαντική αναμέτρηση επί της Φράιμπουργκ, απόψε βρίσκει αντίπαλο την ομάδα του Βόλου, για την 4η αγωνιστική της φετινής Super League 2022-23.

Στόχος των Πειραιωτών είναι μονάχα η νίκη, ώστε η ομάδα να βρεθεί στην κορυφή, σε ενδεχόμενη «γκέλα» του αιώνιου αντιπάλου. Με θετικό αποτέλεσμα σήμερα, οι «ερυθρόλευκοι» θα κερδίσουν, πέραν του τριπόντου και την ηρεμία τους.

Ο Ισπανός προπονητής του Θρύλου, Κάρλος Κορμεπράν δε θα έχει σήμερα τους Ίνμπομ Χουάνγκ, Παπέ Σισέ και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Αντιθέτως θα βρίσκονται στην αποστολή οι Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά και Βρσάλικο.

Απ’ τη μεριά του Βόλου, οι Θεσσαλοί δε θα έχουν προβλήματα απουσιών, καθώς στην αποστολή βρίσκονται και οι νεοαποκτηθέντες Μπατόκιο και Οζέγκοβιτς. Μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Φερνάντες, ο οποίος θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, κι ίσως κάνει το τελευταίο του ματς με τη φανέλα τους.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φωτιάς, με βοηθούς την Κουρομπύλια και τον Μεϊντάνα, ενώ τέταρτος θα είναι ο Μαλούτας. VARίστες θα είναι οι Ζαμπάλας και Μωϋσιάδης.