Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην βρίσκεται στην κατάσταση που είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ομάδας, όμως μες στο 2022 οι στόχοι μένουν ίδιοι. Κορυφή στην χώρα και αλλαγή σκηνικού!

Ο Ολυμπιακός θέλει ιδανικά μέσα στο νέο έτος που εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται μαζί μας, να επιστρέψει στην κορυφή και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Τόσο στο τμήμα των Ανδρών, όσο φυσικά και σε εκείνο των «αιώνια» νταμπλούχων, Γυναικών.

Οι Πειραιώτες θέλουν να γυρίσουν εντελώς το «κουμπί» και την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Στο Ανδρικό τμήμα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην αναζήτηση του προπονητή εκείνου, ο οποίος θα φέρει αποτελέσματα και θα χτίσει την ομάδα με τρόπο τέτοιο, που εκείνη θα διεκδικήσει τον τίτλο.

«Ερυθρόλευκη» η Ευανθία Λάβδα! (photo)
«Ερυθρόλευκη» η Ευανθία Λάβδα! (photo)

Στις Γυναίκες, ήδη μετά την έλευση του Κάρλο Παρίζι, η εικόνα έχει βελτιωθεί αισθητά, ενώ φυσικά όλοι μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Για να βρεθεί η ομάδα μας στην κορυφή, θα πρέπει όλοι να δώσουν το 101% των δυνατοτήτων τους! Το ρόστερ είναι ποιοτικό και στα δύο τμήματα του συλλόγου μας, είναι αδιαπραγμάτευτο αυτό.

Ο Θρύλος ΜΠΟΡΕΙ και πρέπει να ΠΑΛΕΨΕΙ για τον 31ο τίτλο στους Άνδρες και τον 9ο στις Γυναίκες, μέσα στο 2022.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24