Ο Ολυμπιακός Β' είχε εύκολη αποστολή απέναντι στα Χανιά και συνέχισε το αήττητο σερί που τρέχει εδώ και 8 αγωνιστικές.

Ο Ολυμπιακός Β’ κατάφερε με ωραίο ποδόσφαιρο να πάρει τους 3 βαθμούς, πετυχαίνοντας 3 γκολ απέναντι στα Χανιά. Το τελικό σκορ ήταν ενδεικτικό της εικόνας των δύο ομάδων. Με αυτή τη νίκη του ο Ολυμπιακός Β’ συνεχίζει ένα αήττητο σερί που τρέχει τις τελευταίες 8 αγωνιστικές, στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Τα γκολ της ομάδας σκόραραν οι Κεϊτά στο 13ο και 49ο λεπτό, ενώ το τρίτο γκολ πέτυχε ο Σαπουντζής στο 69′.

Το πρώτο ημίχρονο

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 13′ , στην πρώτη ευκαιρία τους στο ματς. Ο Βρουσάι γέμισε στη περιοχή, ο Κεϊτά υποδέχθηκε πολύ όμορφα τη μπάλα και με πλασέ έγραψε το 1-0. Οι Χανιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 34ο λεπτό, ωστόσο ο Παπαδούδης κράτησε το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο

Οι παίκτες του Ιμπαγάσα μπήκαν με όρεξη στο δεύτερο μέρος, και έκαναν το 2-0 μετά από τέσσερα λεπτά, στο 49′. Ο Κεϊτά με φανταστική προσωπική ενέργεια πέρασε και τον γκολκίπερ των Χανίων πλασάροντας σε άδειο τέρμα για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με σουτ του Μάναλη να ξαναμπούν στον αγώνα, όμως ο Παπαδούδης ήταν και πάλι εκεί.

Στο 69′ ο αγώνας «τελείωσε» όταν ο Σαπουντζής μετά από «τετ α τετ» εκτέλεσε τον τερματοφύλακα των Χανίων και έγραψε το τελικό 3-0 της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ολυμπιακός Β (Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης, Βρουσάι, Ανδρούτσος Φατιγκά (25′ Σαμπουντζής), Κεϊτά (60′ Κεραμίδας), Μπα, Σγούρος (78′ Μαυρουδής), Αργυρίου (78′ Παπακανέλλος)

Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς, Σίλα, Μπάτζιος, Λεμονής, Κόλα (46′ Ελευθεριάδης), Ντίας, Μάναλης (73′ Μπουρσέλης), Μίλερ (59′ Μανουσάκης), Τσέλιος, Μπάτζιος