Οι ερυθρόλευκη... αποστολή του Αριέλ Ιμπαγάσα για το ματς του Σαββάτου (30/03), στο Ρέντη.

Στη διαδικασία των play out του πρωταθλήματος της Super League 2, μπαίνει ο Ολυμπιακός Κ23 το Σάββατο (30/03, 16:00) αντιμετωπίζοντας την Παναχαϊκή στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Παρασκευή πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση πριν το ματς με τους Πατρινούς και ο τεχνικός της ομάδας, Αριέλ Ιμπαγάσα, ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αγώνα.

Συγκεκριμένα, οι 21 ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι οι:

Αργυρίου, Μπαγκαλιάνης, Μπα, Μπρίνιτς, Ιμπαγάσα, Καράκουτης, Κατσουλίδης, Κεραμίδας, Χ. Κωστούλας, Κ. Κωστούλας, Λάιντνερ, Μαρίνος, Μιχαήλ, Μουζακίτης, Παπαδούδης, Παπακανέλλος, Πινακάς, Σαπουντζής, Σγουρός, Στουρνάρας, Τσέλιος.

Να υπενθυμίσουμε πως, η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των Play Out, για το Πρωτάθλημα της Super League 2 απέναντι στην Παναχαϊκή, που θα διεξαχθεί στο Π.Κ. ΡΕΝΤΗ (είσοδος Αγίας Άννης 98) το Σάββατο 30/03 και ώρα 16:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από το εκδοτήριο του Προπονητικού Κέντρου Ρέντη το Σάββατο 30/03 (14:30 – 16:00).

Η τιμή των εισιτηρίων είναι: 10€ και η πληρωμή μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με μετρητά.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την κάρτα Μέλους τους ή κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.