Ο Ολυμπιακός Β' υποδέχθηκε τον Διαγόρα για το πρωτάθλημα της Super League 2 και πήρε τη νίκη με 1-0 χάρις σε γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός Β’ υποδέχθηκε τον Διαγόρα για την 7η αγωνιστική της Super League 2. Ένα ματς στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» μπόρεσαν να πανηγυρίσουν το τρίποντο με 1-0.

Σκόρερ για το σύνολο του Αριέλ Ιμπαγάσα, ένας παίκτης που έχει γράψει ιστορία με την πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος στο 50′ βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τόσο αυτός, όσο και ο Ομάρ Ρίτσαρντς, παίξανε βασικοί με τη Β’ ομάδα προκειμένου να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. Τελικά ο Γιουσέφ, έδειξε ότι δεν ξεχνάει να κάνει αυτό που έχει μάθει καλά. Να στέλνει την μπάλα με άνεση στα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Μαροκινός είναι θρύλος του Ολυμπιακού και έχει πετύχει πολύ σπουδαία γκολ με την ομάδα.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β’:

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Ελ Αραμπί (81′ Βλαχομήτρος), Μπα (73′ Φατιγκά), Ανδρούτσος, Ρίτσαρντς, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (73′ Σγουρός), Κουτσίδης, Μαρίνος, Κωστή, Αργυρίου.

Η ενδεκάδα του Διαγόρα:

Διαγόρας (Γράφας): Σηφάκης, Αρίας (65′ Τσάβος), Μανωλάκης (74′ Νικολής), Σταματούλλας, Δημητρίου, Μασούρας (74′ Φέκκας), Τσιαντούλας, Λούκιτς (54′ Μουντές), Αντεσίνα (74′ Φαλάτα), Λεσάι, Μανιάς