Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην 3η του φιλική αναμέτρηση στην Αυστρία, την Κρακόβια, με τα φώτα να πέφτουν πάνω στον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Ολυμπιακός: Ο Θρύλος, το απόγευμα της Δευτέρας, αντιμετωπίζει στην 3η του φιλική αναμέτρηση την Κρακόβια (27/6, 19:00, Cosmote Sport 1). Να θυμίσουμε πως οι Πειραιώτες βρίσκονται στην Αυστρία, όπου και πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Η πολωνική Κρακόβια είναι ο τρίτος αντίπαλος, για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα, εκεί αγωνίζεται ο γιος του Ριβάλντο, Ριβαλντίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας μας θα δοκιμάσει πράγματα και καταστάσεις στην εν λόγω αναμέτρηση, ενόψει των κρίσιμων επίσημων αγώνων με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα, για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Πολύ πιθανό είναι να δούμε τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων». Ο Δανός προπονείται κανονικά στην Αυστρία, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά, κάτι που μάλλον θα γίνει και με τον Άβιλα, ο οποίος έχει αγωνιστεί ήδη 50 λεπτά από το ματς επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ: