Ο Ολυμπιακός έπαιξε τρία συστήματα σε ένα παιχνίδι. Αυτό κάτι λέει για τις προθέσεις του Πορτογάλου τεχνικού...

Τρείς φορές άλλαξε το σύστημα και το πλάνο ο Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Κρακόβια. Τι λέει αυτό;  Ότι ψάχνεται για να δει ποιο είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο για τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς και ποιο θα  έχει περισσότερο στο μυαλό του όταν θα ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Μια σοβαρή ένδειξη ότι ο Πορτογάλος προπονητής ψάχνεται και τώρα στην διάρκεια της προετοιμασίας έχει την ευκαιρία για να κάνει δοκιμές και να δει κάποια πράγματα. Στο ματς με την Πολωνική ομάδα ξεκίνησε με σύστημα 4-3-3,  με τρία χαφ στον άξονα, τους Μαντί Καμαρά, Κανέ και Μπουχαλάκη, αλλά ήταν φανερό ότι υπήρχε δυσκολία στην δημιουργία. Κάτι άλλωστε που τον είχαμε διαπιστώσει  στα  περισσότερα παιχνίδια της χρονιάς που έφυγε. Στη συνέχει με την είσοδο του Καρβάλιο  στην ανάπαυλα το γύρισε  σε 4-2-3-1.

Ένα πλάνο που του αρέσει, ειδικά σε παιχνίδια μέσα στο Καραϊσκάκη, όταν ο αντίπαλος παίζει κλειστά και χρειάζεται ένας καλός χειριστής της μπάλας ώστε να υπάρχει καλύτερη κυκλοφορία. Ο Καρβάλιο αυτή την φορά δεν ήταν σε καλή μέρα και δεν βοήθησε ώστε να φτάνει η μπάλα με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή και αυτό φάνηκε από τις προσπάθειες του Ελ Αραμπί να γυρίζει πίσω για να πάρει  τη μπάλα. Στη συνέχεια γύρισε το σύστημα σε 4-4-2 με τους Τικίνιο και Ελ Αραμπί επιθετικό δίδυμο και τον Ραντζέλοβιτς στην δεξιά πλευρά και τον Πορτογάλο στα άκρα.

Πήρε φόρα ο Γιουσέφ

Σε τρελά κέφια  ήταν χθες κατά την διάρκεια του εκπαιδευτικού παιχνιδιού ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ενώ προχθές το έχανε όλα και οι συμπαίκτες  του έκαναν παράπονα, χθες ο Μαροκινός έδωσε ρεσιτάλ και σκόραρε τρείς φορές και μάλιστα με ωραία και ένα  από αυτά εντυπωσιακό γκολ που χειροκροτήθηκε. Ενώ ο Μαρτίνς φανερά ικανοποιημένος από την δουλειά και τον καλό βαθμό ετοιμότητας στις ασκήσεις φώναζε συνέχεια «μπράβο» στους παίκτες του