Ο Ολυμπιακός δουλεύει αρκετά για το ματς με τη Ναντ, αλλά και για το επόμενο που είναι επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Ο Ολυμπιακός βλέπει πλέον τα επόμενα ματς, για τις εγχώριες υποχρεώσεις καθώς στόχος είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο για φέτος! Θα κληθεί να δώσει την Πέμπτη το τελευταίο του ματς στην Ευρώπη και το Europa League για εφέτος, θέλοντας όμως μόνο τη νίκη επί της Ναντ. Κυρίως για το γόητρο, την ιστορία, αλλά και τον κόσμο που στηρίζει για ακόμη μια χρονιά.

Μετά, στο πλάνο θα μπει η αναμέτρηση της Λεωφόρου, η οποία ουσιαστικά θα είναι… όλη η χρονιά! Τη σημαντικότητα της αναμέτρησης επί του ΠΑΟ τη γνωρίζουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές, ακόμη κι ο Πασχαλάκης που φέτος φόρεσε τα «ερυθρόλευκα», όμως έχει αγωνιστεί επί των «πρασίνων» ουκ ολίγες φορές.

Στο κλίμα όμως δεν είναι μονάχα οι μπαρουτοκαπνισμένοι Παπασταθόπουλος, Μασούρας, Μπουχαλάκης και Φορτούνης, αλλά κι οι ξένοι.

Και δεν αναφερόμαστε στους επίσης έμπειρους σε ντέρμπι, Ελ Αραμπί και Εμβιλά. Αλλά οι Μπακαμπού, Χάμες Ροντρίγκες, Χουάνγκ, Μπιέλ και Μαρσέλο. Ο Σεντρίκ Μπακαμπού άλλωστε, έχει δηλώσει ευθαρσώς πως του έχουν μιλήσει για το ντέρμπι και είναι πλήρως ενήμερος. Αλλά και οι υπόλοιποι έχουν ενημερωθεί και θα προσπαθήσουν να κάνουν το κάτι παραπάνω, ώστε να αποδείξουν πως και φέτος η καλύτερη ομάδα φορά «ερυθρόλευκα».

Όλοι έχουν πεισμώσει, ειδικά μετά το χαμένο ντέρμπι επί του ΠΑΟΚ, και με τον τρόπο ειδικά που χάθηκε. Όλοι δουλεύουν συστηματικά και σκληρά, έτσι ώστε να παρουσιάσουν το καλύτερο πρόσωπο στις δύο αναμετρήσεις που έρχονται.