Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα για τον Κέβιν Ενκουντού, με τους Πειραιώτες να αναμένουν την απάντησή του.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ψάχνει τον εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά, ενόψει της νέας σεζόν. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές στη λίστα του, με ένας εξ αυτών, ο οποίος βρίσκεται κι αρκετά ψηλά, είναι ο Κέβιν Ενκουντού. Ο παίκτης παίζει στην Μπεσίκτας.

Οι Πειραιώτες παρακολουθούν αρκετά στενά την περίπτωσή του, βρισκόμενοι στο κόλπο της απόκτησής του. Ο παίκτης δεν φαίνεται να καίγεται ιδιαίτερα για παραμονή του στην Μπεσίκτας. Ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του.

Όμως, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ο Θρύλος επιμένει για τον Γάλλο παίκτη. Όμως, περιμένει επίσης να αποφασίσει ο ίδιος. Και να δώσει την απάντησή του. Η ομάδα μας βέβαια είναι διατεθειμένη να κάνει υπομονή για την απάντηση του Ενκουντού. Καθώς η περίπτωσή του αποτελεί ιδανική εξέλιξη και ο Μαρτίνς τον θέλει αρκετά.

Στόχος της Μπεσίκτας από την άλλη πλευρά, είναι να παραμείνει ο παίκτης και τη νέα σεζόν. Έχοντας και το δέλεαρ των ομίλων του Champions League.