Ο Γιώργος Μαρίνος, ένα απ’ τα μεγαλύτερα ταλέντα του Θρύλου, «δέθηκε» για πάντα στο «λιμάνι» του.

Ο Ολυμπιακός έχει την τεράστια πολυτέλεια να διαθέτει διαμαντάκια, όμως φυσικά προσέχει για να έχει. Ένα εξ αυτών είναι ο Γιώργος Μαρίνος, ταλαντούχος παίκτης που αγωνίζεται στην ομάδα μας. Ήρθε περίπου πριν 4 χρόνια στον Πειραιά από τον Αστέρα Τρίπολης, μα έχει γίνει ήδη πρωταγωνιστής στην δεύτερη ομάδα των «ερυθρόλευκων», έχοντας μάλιστα σε 5 ματς, ένα γκολ και μία ασίστ.

Ακόμη κι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εικόνα από τον παίκτη και χαίρει εκτίμησής του ο Πορτογάλος. Φυσικά, εκείνος όσο κι ο Αριέλ Ιμπαγάσα είχαν τη δική του σύμφωνη άποψη στο να ανανεωθεί το συμβόλαιο του παίκτη.

Η συμφωνία του 21χρονου παίκτη ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2022, όμως οι Πειραιώτες «έκλεισαν» με τον καλύτερο τρόπο αυτήν την εκκρεμότητα. Ο Μαρίνος «έδωσε» τα χέρια για τριετές συμβόλαιο, με αρκετά καλές απολαβές.

Με την υπογραφή του νέου συμβολαίου ανανέωσης, ο Ολυμπιακός διατήρησε στο ρόστερ του έναν παίκτη που είχε προσελκύσει αρκετούς συλλόγους εντός συνόρων, ενώ κράτησε κι έναν παίκτη με προοπτικές για το μέλλον.