Ο Ολυμπιακός, το βράδυ του Σαββάτου (30/3, 20:15, ΕΡΤ3) διεκδικεί το 17ο τρόπαιο Κυπέλλου Ελλάδος στην ιστορία του, αρκεί να… έβαλε μυαλό από το πάθημα επί του Μίλωνα.

Ο Ολυμπιακός απόψε το βράδυ αναμένεται να τεθεί αντιμέτωπος με την αξιόμαχη και ομάδα «έκπληξη» για φέτος, Μίλωνα. Φυσικά, με φόντο το φετινό Κύπελλο Ελλάδος, με το final 4 να διεξάγεται στην πόλη της Λάρισας.

Δε θα μπορούσε να λείπει και φέτος η αγαπημένη σας «ερυθρόλευκη» ιστοσελίδα, καθώς το Thrylos24.gr βρίσκεται ξανά στην πρώτη γραμμή. Και μέσα σε κάθε μεγάλο αθλητικό γεγονός. Βρίσκεται στη Λάρισα με σκοπό να σας μεταφέρει όλα τα νεότερα, πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος των αναμετρήσεων, με πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις.

Ολυμπιακός: Έτοιμη κι… έμπειρη για τίτλο η ομάδα μας!

Οι Πειραιώτες στοχεύουν απόψε να κατακτήσουν το 17ο τρόπαιο για τον εν λόγω θεσμό, με την αντίπαλη ομάδα να βρίσκεται στη θέση αυτή για πρώτη φορά στην ιστορία. Σίγουρα πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή για εκείνους, που όμως ειδικά τη φετινή χρονιά μπορούμε να πούμε πως το αξίζουν. Στον ημιτελικό της διοργάνωσης «πέταξαν έξω» τον Παναθηναϊκό, εκθέτοντας τους πράσινους και τα αγωνιστικά τους προβλήματα. Ενώ και επί του Ολυμπιακού κατάφεραν και πέτυχαν δύο πολύ σημαντικές νίκες για το πρωτάθλημα, παίζοντας σε 5ο παιχνίδι την πρόκριση στα τελικά του φετινού τίτλου.

@thrylos24.gr

Απ’ την πλευρά τους οι Πειραιώτες, το βράδυ της Παρασκευής κατάφεραν και έκαμψαν σχετικά εύκολα τον ΠΑΟΚ, πληγώνοντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης και αφήνοντάς την εκτός θεσμού. Η νίκη ήρθε με ανατροπή και με 3-1 σετ!

Η συγκέντρωση θα παίξει το ρόλο της, κάτι που είδαμε με επιτυχία να συμβαίνει στον χτεσινό ημιτελικό. Η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη, άλλωστε ξέρει κι έχει την εμπειρία για το πώς να κερδίζει τέτοια ματς. Κάτι που βέβαια θα πρέπει να υπερκαλύψει τη δίψα του Μίλωνα για διάκριση.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως σημαντικό ρόλο χτες έπαιξε η προσαρμογή στην αναμέτρηση. Μπορεί τα πράγματα να μην ξεκίνησαν καλά για την ομάδα μας, όμως υπήρχε το καθαρό μυαλό κι η υπομονή από πλευράς «ερυθρόλευκων» ώστε να κάνουν το σωστό και να βγουν στο τέλος νικητές.

Αν με το καλό έρθει κι αυτό το τρόπαιο, θα είναι για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο… τίτλων και επιτυχιών για το σύλλογο. Κάτι που οι «απέναντι» δε θα ζήσουν, ακόμη και… επτά ζωές να είχαν!