Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή της αναμέτρησης, Άρης-Ολυμπιακός, έχοντας συμπεριλάβει και τον Αλέξανδρο Καλογερόπουλο.

Αρκετές εκπλήξεις ανακοίνωσε χτες στην αποστολή του ο Πέδρο Μαρτίνς, για την αναμέτρηση Άρης-Ολυμπιακός. Αυτό το ματς πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League Interwetten. Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε μαζί του στη Θεσσαλονίκη και κάποιον που δεν έχουμε… ξαναδεί στην πρώτη ομάδα. Τον νεαρό Αλέξανδρο Καλογερόπουλο.

Ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε «ερυθρόλευκη» αποστολή, λόγω των πολλών απουσιών που έχει ο Ολυμπιακός.

Ουσιαστικά έμειναν εκτός οι Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος και Χολέμπας. Οι δύο πρώτοι έχουν θέματα τραυματισμών. Ο Σωκράτης είχε μικροενοχλήσεις στο πόδι, με αποτέλεσμα να προφυλαχθεί. Ενώ ο Χολέμπας αποβλήθηκε στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ, με συνέπεια να χάνει το σημερινό ματς.

Ας μάθουμε όμως για τον Αλέξανδρο Καλογερόπουλο. Γεννημένος στις 26/7 του 2004, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και την προσοχή του Μαρτίνς στο Ρέντη. Αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Αποκτήθηκε αρχικά για να ενισχύσει τη Κ17 του συλλόγου μας, όμως ανέβηκε στην Κ19 κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Κατά τα τέλη Μαρτίου, ο Πέδρο Μαρτίνς τον προώθησε στην πρώτη ομάδα. Πήρε επίσης τους Κασέμι, Παπαδούδη, Κίτσο και Μαρουδή.

Ο 16χρονος έβγαλε τη σκληρή δουλειά στο χορτάρι, ενώ το πάθος του είναι απαράμιλλο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι… θαυμαστής του μικρού, ο οποίος θεωρείται ένας εκ των πιο ταλαντούχων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο για τη θέση που παίζει.

Έχει ύψος 1,87μ. συνεχίζοντας φυσικά να ψηλώνει! Είναι αρκετά αθλητικός και δυνατός. Για την απόκτησή του είχε μπει στη «μάχη» κι ο ΠΑΟΚ, όμως ο Ολυμπιακός έκανε τα δέοντα και απέσπασε τη θετική του απάντηση!

Πλέον, ο Καλογερόπουλος αφενός μεν θα μπει στα βαθιά. Αφετέρου όμως θα κληθεί να δείξει το ταλέντο του. Είναι στο χέρι του να αποδείξει πως αξίζει!