Έχουν προταθεί, κι ο Ολυμπιακός εξετάζει τις περιπτώσεις των Ζοβάνε Καμπράλ και Σαμουέλ Γκραντσίρ. Τι ισχύει για εκείνους:

Ο Ολυμπιακός, όπως γνωρίζετε, αλλά κι έχουμε γράψει στο Thrylos24.gr, ψάχνει ποδοσφαιριστή στη θέση του εξτρέμ, όμως όχι απλά για να συμπληρώσει το ρόστερ, αλλά να βοηθήσει την ομάδα.

Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν προταθεί στην ομάδα του Πειραιά είναι οι Ζοβάνε Καμπράλ και Σάμουελ Γκραντσίρ. Ο πρώτος παίζει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ ο δεύτερος ανήκει στους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Όμως, ο Γκραντσίρ κάνει προπονήσεις στην Γαλλία, βρισκόμενος μια ανάσα από τη Χάβρη. Είναι τόσο κοντά η μετακίνησή του, σε επίπεδο του να περιμένουν απλώς ένα έγγραφο από τις ΗΠΑ. Η απόφαση του παίκτη, όπως φαίνεται κιόλας, είναι να γυρίσει σε ένα γνώριμο για εκείνον περιβάλλον, ακόμη κι αν πρόκειται για τη Β’ Γαλλίας.

Ο Καμπράλ απ’ την άλλη πλευρά, είναι διαθέσιμος και αρέσει αρκετά στον Πειραιά. Ο Μίτσελ όμως αποφασίζει για όλα. Εκείνος είναι το απόλυτο αφεντικό. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ανάψει «κόκκινο» για τον παίκτη, ενώ τώρα στον πάγκο βρίσκεται ο Μίτσελ, κάτι που… συγκινεί και τον ίδιο τον παίκτη.

Στόχος του άλλωστε αποτελεί να πάει σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, ώστε να βγει για τα καλά στον «αφρό».