Ολυμπιακός: Δείτε όλα τα δεδομένα όσον αφορά τις θέσεις των ακραίων επιθετικών

Άλλοι ξεχώρισαν. Άλλοι δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα. Και ο Ολυμπιακός «ζυγίζει» όλα τα δεδομένα.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο Γιώργος Μασούρας και ο Ματιέ Βαλμπουενά προφανώς θα είναι παίκτες του ΘΡΥΛΟΥ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο! Με τον Γάλλο να ολοκληρώνει την σπουδαία του καριέρα στο λιμάνι του Πειραιά! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ ΜΑΣ!

Επίσης, ο Γκάρι Ροντρίγκες είχε πολύ καλά διαστήματα. Είναι αδιαμφισβήτητο το ταλέντο του. Απλώς, ήταν άτυχος καθώς είχε πολλούς τραυματισμούς. Λογικά όμως υπολογίζεται για του χρόνου.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός περίμενε περισσότερα από τους άλλους εξτρέμ του. Από τον Χένρι Ονιεκούρου προφανώς, διότι δαπανήθηκαν και περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ για τον Νιγηριανό. Και από τον Λόπες δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Πέδρο Μαρτίνς.

Συνεπώς, ο Λόπες θα αποχωρήσει και θα επιστρέψει στη Σεβίλλη, την ομάδα στην οποία ανήκει. Άδοξα λοιπόν θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον Θρύλο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ονιεκούρου ήταν πιθανότατα η χειρότερη φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού. Και αναζητείται φόρμουλα να φύγει, αλλά να πάρει και ο Θρύλος το αντίτιμο που επιδιώκει. Καθόλου εύκολη περίπτωση.