Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο την Άλκμααρ, στο "Γ. Καραϊσκάκης", με τον Πέδρο Μαρτίνς ενδεχομένως να μας παρουσιάζει μια πρώτη γεύση του τι θα δούμε στα ματς με την Μακάμπι Χάιφα. 

Ολυμπιακός: Φυσικά το ενδιαφέρον όλων έχει στραφεί στις αναμετρήσεις με την Μακάμπι Χάιφα, για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Να θυμίσουμε πως τα ματς είναι δίπλα και ο Θρύλος θα κοντραριστεί αρχικά στο Ισραήλ και η ρεβάνς θα γίνει στο Φάληρο.

Οι Πειραιώτες δουλεύουν αρκετά στις προπονήσεις, η Διοίκηση κοιτάζει να ενισχύσει την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την πρόκριση. Ακόμη και τα φιλικά που γίνονται, έχουν ως… φόντο τους την Μακάμπι.

Το Σάββατο, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ολλανδική Άλκμααρ στον ΝΑΟ μας. Σε αυτήν την αναμέτρηση ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει σε ακόμη ένα δυνατό φιλικό, τους παίκτες μας. Μάλιστα, θα είναι μια πρόβα τζενεράλε ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Ο Πορτογάλος θα μας δώσει μια εικόνα του τι θα περιμένουμε να δούμε από τον Θρύλο.

Άλλωστε το εν λόγω φιλικό δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα μας να δουλέψει καλά σε συνθήκες αγώνα, με τον κόσμο της δίπλα.