Ο Ουί-Τζο Χουάνγκ αντιστρέφει το κλίμα…

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του, ενόψει της αναμέτρησης επί της Καραμπάγκ, την ερχόμενη Πέμπτη στον ΝΑΟ μας. Το ματς φυσικά διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων για το Europa League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος έκαναν για ακόμη μια ημέρα μια κοπιαστική προπόνηση, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για την αντίπαλό τους. Η προσοχή φυσικά δεν μπορεί να μην είναι στραμμένη προς την αναμέτρηση της Πέμπτης, και τον «τελικό». Καθώς το ματς αυτό θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον των Πειραιωτών στην Ευρώπη.

Είχαμε ένα νέο που χαροποιεί άπαντες κι αυτό έχει να κάνει με την κατάσταση του Ουί-Τζο Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, με την υπόλοιπη ομάδα του Θρύλου, αφήνοντας πίσω τις ενοχλήσεις. Μια εξέλιξη που ουσιαστικά «λύνει» τα χέρια του Μίτσελ.

Να θυμίσουμε πως υπήρχε έντονος «πονοκέφαλος» για τον Ισπανό τεχνικό, όσον αφορά την θέση του σέντερ φορ, καθώς δεν μπορούσε να υπολογίζει στους Ελ Αραμπί και Μπακαμπού. Ο πρώτος λόγω του τραυματισμού του, κι ο δεύτερος βρίσκεται εκτός λίστας για τη Ευρώπη. Είναι σημαντικό λοιπόν να βρίσκεται διαθέσιμος στην αποστολή ο Ουί-Τζο Χουάνγκ.